This is me

Nooit gedacht dat ik het ooit nog is zou doen, een interview afnemen en al helemaal niet met mezelf. Maar goed voor alles is een eerste keer; Welkom bij This is me

Wie ben je (This is me Julian)?

Julian Hooikaas, een eigenwijze jongeman die volop in zijn leven staat en het geluk wilt hebben wanneer het er niet is. Genietend van elke dag wandel ik op mijn gemak verder door het leven, de tijd van eindeloos vechten is over.

Waar kom je vandaan?

Oorspronkelijk kom ik uit Gorinchem, ik ben daar geboren in het Beatrixziekenhuis. Daarna ben ik met mijn ouders mee naar Hardinxveld gegaan. Omdat mijn moeder uit het land van Maas en Waal kwam, was ik daar ook veel overdag. Bij mijn opa en oma. Het duurde niet lang voor ik de zachte G en het Driels dialect. Nu ben ik het dialect toch wel verleerd, maar de G die blijft en welke logopedisten dan ook krijgt die er nooit meer uit.

Hoe oud ben je?

Ik ben van 15-08-1998, geboren te Gorinchem om 20:27, dus reken zelf maar uit!

Wat doe je in je dagelijkse leven?

Ik werk in een verpleeghuis met 2x één besloten woon-inrichting voor mensen met dementie, en 4 somatische woonappartementen. Het is er leuk, soms vergt het veel van jezelf. Wanneer je keer op keer over je eigen schreef gaat door nog meer van jezelf te willen is het soms tijd voor vakantie. en die heb ik nu 🙂 (op het moment van schrijven 18-08)

Waar hou je van?

Ik hou van alles wat mij lief is; ja ja lekker dubbel, maar ik verafschuw weinig dingen, ja rotte persoonlijkheden en autoritair gedrag, want pauw pauw kijk mij nou en de haantjes de voorste hoeven van mij geen liefde te verwachten.

Wat maakt jou anders dan de meeste bloggers?

De meeste bloggers hebben een hoofd onderwerp, om een blog succesvol te krijgen is dat ook wel nodig natuurlijk. Maar omdat mijn website de naam: ‘This Is My Life’ draagt gaat het over mijn leven, waarin van alles kan gebeuren… Nou ja kan? Waarin er van alles gebeurt. Ik zal daarom nooit een onderwerp aan houden.

Wat is één van de beste feestjes waar je ooit geweest bent?

Het beste feestje? Geen idee eigenlijk, over het algemeen ben ik niet zo’n feestbeest en kan ik net zo hard genieten van een avond met vrienden om me heen, feestjes in de gay scene zijn altijd al wat schimmiger, dan gewone feestjes daarom loop ik daar graag met een boog omheen op enkele plekken na.

Maar als ik dan toch moet kiezen? Dan denk ik dat het beste feestje tot nu toe toch echt Groots met een zachte G 2018 was. Jongens wat heb ik me daar vermaakt.

Facebook Comments