This is me

Nooit gedacht dat ik het ooit nog is zou doen, een interview afnemen en al helemaal niet met mezelf. Maar goed voor alles is een eerste keer; Welkom bij This is me

Wie ben je (This is me Julian)?

Julian Hooikaas, een eigenwijze jongeman die volop in zijn leven staat en het geluk wilt hebben wanneer het er niet is. Genietend van elke dag wandel ik op mijn gemak verder door het leven, de tijd van eindeloos vechten is over.

Waar kom je vandaan?

Oorspronkelijk kom ik uit Gorinchem, ik ben daar geboren in het Beatrixziekenhuis. Daarna ben ik met mijn ouders mee naar Hardinxveld gegaan. Omdat mijn moeder uit het land van Maas en Waal kwam, was ik daar ook veel overdag. Bij mijn opa en oma. Het duurde niet lang voor ik de zachte G en het Driels dialect. Nu ben ik het dialect toch wel verleerd, maar de G die blijft en welke logopedisten dan ook krijgt die er nooit meer uit.

Hoe oud ben je?

Ik ben van 15-08-1998, geboren te Gorinchem om 20:27, dus reken zelf maar uit!

Wat doe je in je dagelijkse leven?

Ik werk veelal in de VVT sector van de zorg, ik heb ervaring met psychogeriatrische zorg, somatische zorg en de zorg in de laatste levensfase. Sporadisch werk ik op een revalidatie afdeling, een echte allrounder dus, ik deins niet terug voor een nieuwe uitdaging zolang ik me er comfortabel bij voel

Waar hou je van?

Ik hou van alles wat mij lief is; ja ja lekker dubbel, maar ik verafschuw weinig dingen, ja rotte persoonlijkheden en autoritair gedrag, want pauw pauw kijk mij nou en de haantjes de voorste vind ik verschrikkelijk. Blijf jezelf en heb respect voor elkaar dat vind ik het belangrijkste.

Wat is één van de beste feestjes waar je ooit geweest bent?

Het beste feestje? Geen idee eigenlijk, over het algemeen ben ik niet zo’n feestbeest en kan ik net zo erg genieten van een avond met vrienden om me heen, feestjes in de gay scene zijn altijd al wat schimmiger, dan gewone feestjes daarom loop ik daar graag met een boog omheen op enkele plekken na.

Maar als ik dan toch moet kiezen? Dan denk ik dat het beste feestje tot nu toe toch echt Groots met een zachte G 2018 was. Jongens wat heb ik me daar vermaakt.

Wat zijn je sterke punten?

Ik lever zorg vanuit mijn hart, dat is een sterk punt en hoe eng ik het ook vind ik heb het vermogen om te doen lijken alsof ik alles weet. Dit geeft mijn cliënten vaak het vertrouwen en de rust tijdens een behandeling of tijdens de laatste levensfase. Weet ik iets niet? Ben ik niet te trots om dat ook aan te geven.

Wat zijn je zwakke punten?

Ik ben erg slecht in het omgaan met autoriteit, vooral als ik het gevoel krijg dat mij onrecht word aangedaan. Mijn vermogen om te doen lijken alsof ik alles weet werkt 2 kanten op, het schept voor mijn cliënten vertrouwen en voor mijn collega’s ergernis omdat ik de leeftijd niet heb om alles te weten voor zover je in een leven alles kan weten.

Waar zie je jezelf over vijf jaar?

over vijf jaar hoop ik mijn verpleegkundige opleiding afgerond te hebben en werkzaam te zijn binnen een team waar ik me veilig en goed bij voel.

Hoe zou je je werkstijl omschrijven?

Ik ben een chaoot die binnen de kaders kan blijven, vooral met papierwerk, aan het bed ben ik gestructureerd en schoon.

Facebook Comments