My Shredded Lifestyle

Ik ben nu een week bezig, ik zie wel iets verschil ik blaas namelijk op… mijn lichaam compenseert nou eenmaal graag door vocht vast te houden, dit is volgende week weer over. Bij ieder dieet wat ik probeerde gebeurt dit en is binnen een week weer weggetrokken. Meestal begint dan het honger gevoel pas.

Omdat ik in de zorg werk leef ik onregelmatig, ik eet onregelmatig en slaap ook onregelmatig. mijn kilo’s op de weegschaal zijn dan ook altijd onregelmatig en schiet regelmatig onder de 100 en dan weer boven de 110, eerst dacht ik dat het mijn weegschaal was die niet kon tellen maar dat bleek helaas niet het geval.

Ik mag dan met mijn 192 centimeters wel lang zijn maar dat is geen excuus om 107 kilo te wegen, helemaal niet omdat er hart en vaat ziekte in mijn familie voor komt.

Voor stap 2 ga ik mijn calorie behoefte bepalen

Stap 2: Bepaal je caloriebehoefte

ik ben namelijk 19

mijn lengte is 192cm

mijn gewicht is 1*zucht*0*zucht*6*UGGGGHHH*

mijn werk is zeer actief schijnbaar

en mijn work outs schijnbaar licht.

Ik kom uit op 3190 Kcal om gewicht te verliezen,

 

maarja wat ga ik moet die info doen. das de volgende stap.

Facebook Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.