Doei 2017 dankjewel

Het is bijna zover, het afscheid van 2017 valt me zwaar, ik heb heel veel meegemaakt dit jaar, ik ben trouwens niet de enige die veel heeft mee gemaakt hoor.

Dit jaar was een jaar dat goed is geweest, geen pijn, geen verdriet. Ik zit weer in de up in plaats van de down. Het jaar dat ik verhuist ben, het jaar dat ik van baan ben gewisseld, het jaar dat ik mijn opleiding heb herstart. Ik heb mezelf ontwikkeld en ben nog steviger gaan staan.

Nu ik het toch over stevig heb dan moeten jullie even naar onderstaande foto kijken,

Die stevige kop heb ik altijd gehad, en door de jaren heen zag ik de weegschaal van 60 kilo naar 70, naar 80, naar 90 en toen naar de +100 kilo.

Ik zag veel mensen die met een lekkere sixpack door een zwembad, rende… als ik rende dan ging er van alles op en neer maar geen blokjes op mijn buik.

Mijn grootste wens is dat ik er zo uit zie op een dag, ik ben een ster in imperfecties zien bij mezelf dat weet ik maar al 4 jaar val ik af en kom ik met de zelfde rotvaart weer aan alleen dan met +7kilo.

 

 

 

Nu begint 2018, en ga ik het voor de laatste keer proberen, mezelf nu te veranderen, me lekker in mijn eigen lichaam voelen want dat vind ik vind ik belangrijk. Dit ben ik nu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

En dit wil ik worden:

Natuurlijk sta ik er niet alleen voor omdat meerdere dames en heren het nieuwe jaar ook een nieuwe start maken en dat doen wij met behulp van het boekje My Shredded Lifestyle, het is geschreven door Merijn Schoeber Het is schijnbaar nog niet zo oud gezien de 2e druk nog maar uit oktober stamt.

Natuurlijk wil ik me aan de regels houden dus wat er in het boek staat mag ik niet verklappen maar ik kan jullie natuurlijk wel verklappen hoe ik het aanpak.

 

 

 

 

Stap 1: Maak een doel…

 

Mijn doel is om met behulp van MYSL (my shredded lifestyle) het resultaat op bovenstaande afbeelding krijg voor de zomer vakantie door goed om te gaan met mijn voeding en 4x per week 60 minuten te sporten.

Nu ik dit zo opschrijf maakt het me bang want je als het me nou niet lukt? Ach dan plakken we er een half jaar aan vast.

 

dit was stap 1 op naar stap twee

Facebook Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.