Bijna Jarig

Ja het is weer zo’n tijdperk, naast mijn werk, opleiding en een afstervend sociaal leven scroll ik door mijn contacten heen. Raar eigenlijk dat afkortingen achter hun namen moet zeggen hoe ik ze ken, zo hebben al mijn collega’s VVH of TWD achter hun naam, of mensen die ik van mijn vorige school ken UZA of WEL. Bij de meesten geld dat ik het contact ben verloren en daarbij ook de tijd, dat heb je als je iemand lange tijd niet meer spreekt de tijd gaat verder maar alles er om heen stopt.

Ik denk na, over iets meer dan 40 dagen laat ik de leeftijd 18 weer achter me en begin ik aan een nieuw levensjaar vol met nieuwe kansen… Raar he als je er over na denkt? Wat er in zo’n jaar gebeuren kan… Ik stapte voor het eerst de gaybar in als alcohol drinkende relnicht, Ik heb dit jaar iemand zijn eerste zoen mogen geven, Ik heb de musical bezocht en heb seks gehad! Ja ook dat durf ik te zeggen, want je dacht toch niet dat een 18 jarige netjes met de handjes boven de dekens ligt? Dat verwacht ik van een 14 jarige al niet meer… dus moeders kijk bij het wassen nog is goed tussen de lakens.

Naast deze punten zijn er minder leuke dingen,  ik kan je vertellen dat er de afgelopen tijd heel wat is afgejankt. Vorige week maandag nog heb de hele examen zaal voorzien van water door mijn tranen heen! Er hangt nogal wat af van deze examens en wil de docenten en leerlingen die zeiden dat ik het niet kon laten zien dat ook ik er kom!

Raar eigenlijk he dat ik mijn leven op internet gooi? Waarom eigenlijk? Geen idee maar merk dat ik het fijn vind dat jullie over mijn schouder mee kijken in mijn leven! Niks gemaakt alles zoals het is…

Wat ik nog vreemder zou vinden is het idee dat ik zou overlijden, wie zou zich mij nog herinneren over 30 jaar? Ik zal jullie even uitleggen waarom ik daar aan denk want nee ik ben niet van plan om mezelf eigenhandig van kant te maken… al was die mevrouw in haar grote PC Hoofdstraat tractor dat volgens mij wel, ze zou ons niet hebben gezien. Nou ja de veel te grote auto won het van onze kleine Chevrolet Matiz genaamd Tinus.

Wat als we de auto niet terug in het gareel hadden gekregen? En 1.5 meter verder waren doorgeschoten tegen die rij met bomen, ik kan jullie vertellen die bomen zijn al zo oud en dik dat Tinus faliekant verloren zou hebben. Met ons erin, dat is toch wel een eng gevoel kan ik jullie verzekeren. Onbewust blijft het in je hoofd zitten:” Wat als?”

Tijdperk van de gay feesten is wel een beetje voorbij toen ik op de eerste Utrechtse Gaypride mijn ex met ontbloot bovenlijf zag lopen, mijn god wat zag hij er slecht uit… Ondanks dat we al een paar jaar ruzie hebben maakte ik me wel zorgen, Ik vermoed dat hij met zijn nieuwe vriend liep… beiden keken ze me even vuil aan,  heb mijn zonnebril maar opgedaan en gedaan of ik ze niet zag!

Raar he dat je van het een in het ander word gesmeten, een eerste keer zoenen, viezele vozelen in het bos ja het hoort erbij… En raad het iedereen aan, knuffelen in het bos is rustgevender dan de muren bij de psycholoog die bij mij alleen maar stress opleveren, niet omdat ik de psycholoog eng vind maar ik ben altijd bang dat ik de afspraak vergeet! En ja dat is me al 2x gebeurt dames en heren!

Als ik de film inside out moet geloven zijn we allemaal schizofreen, kleine mannetjes die in je hoofd uitvreten hoe jij je voelt… voor schizofrenie zijn volgens mij geen pilletjes, en mag je voor in therapie, maar door het schreeuwend te kort aan jeugdzorg worden psychologen die jaren met oudere hebben gewerkt omgebouwd tot jeugd psycholoog! Ik zie het al voor me, nieuw verfje, laagje make-up en de 3 haren die hij nog had afgeschoren in de spreek kamer met depressieve jongeren, en een ADHD’er die inmiddels uit verveling maar weer is begonnen met lego bouwen op zijn 17e het moet een hilarisch gezicht zijn als er dan ook nog een 60 jarige chagrijnige psycholoog komt aanschuifelen, die eigenlijk met pensioen met maar nu tot zijn 67ste

naar alle zelfmoord verhalen van die jongeren moet luisteren.

Oké ik neem even het hele levensjaar op de hak, want niet alleen de rest van de wereld deden domme dingen. Ik deed er net zo hard aan mee, in een melige bui schreef ik een stukje over Jebroer en zijn kind van de Duivel, om eerlijk te zijn niet mijn nummer. Maar kijk is rond in mijn dorp dan vind je het lied ineens leuk!

Snap je wat ik bedoel? Ik ben vandaag in zo’n opstinate bui, kijk om je heen… de jeugd van tegenwoordig word om de oren gemept met de plasseks van Patricia, apps om Orgies te organiseren , voor de gays hebben we een heuse hookup app zodat zij ook hun piemel even kunnen laten zwaaien!

Het ergste van alles is dat ik die apps allemaal op mijn telefoon heb staan…

En het enige wat ik denk? Komt er nog is een jongen die tegen me zegt:” Hou je bek, je bent leuk en ik hou van je” als ik weer heel hopeloos sta te vertellen dat ik tieten heb… of hoe zegt mijn generatie dat? Man boobs

Ach 15 aug is het dan zo ver, dan sta ik 19 jaar in het leven… wat ik wens een CD van Anita Meyer een bak met vanille roomijs en een goed glas wijn!

Facebook Comments

4 comments on “Bijna Jarig”

 1. Joris schreef:

  whahaha tranen met tuiten vanavond Julian, dankjewel. Het is hard wat je schrijft maar zo grappig

 2. julian schreef:

  hoi hoi

 3. Marcel schreef:

  het is grof maar leuk, dankje

 4. Maria schreef:

  samen sta je sterk juul als je dat maar weet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.