10 dingen die ik mee zou willen maken

Het is al weer een tijdje geleden dat ik deze blog schreef op ene kladje in mijn schrift… Ik dacht na, welke 10 dingen ik voor mijn twintigste verjaardag echt gedaan wilde hebben. Ik ben nu 17 dus gelukkig duurt dat nog even! Maar een aantal dromen wilde ik dan echt waar hebben gemaakt zodat ik kan beginnen aan nieuwe luchtkastelen!

NUMMER 1 IS HET ONTMOETEN VAN DE ZANGERES MARIANNE WEBER,

Het is al weer een tijdje geleden, mijn oma stierf… Op de IC van het Beatrix ziekenhuis te Gorinchem, tranen waren niet op te vangen en ik luisterde veel muziek… Eén daar van was het liedje, sneeuw witte vredesduif van Marianne Weber, ik luisterde dit liedje met mijn oma heel vaak… Tot op de dag van vandaag heb ik het overlijden van mijn oma niet verwerkt en loop ik nog steeds dag in dag uit rond met mijn oma in mijn hoofd, de beelden van haar samen langs het water… Ik mis haar, dan weer zie ik de beelden van de monitoren op de IC, mijn oma in bed, door gekankerd zoals veel mensen zullen zeggen… De verschrikkelijke piep die klonk en toen ik haar hand pakte ineens weer hartslag weergaf, die daarna wegstierf… In mijn droom vliegt ze dan weg, weg als witte vredesduif! Ik wil met Marianne Weber op de foto, iets wat ik met mijn oma wilde alleen hebben we dat nooit waar kunnen maken.

NUMMER 2 VAN DE 10 DINGEN IS HET OP VAKANTIE GAAN MET MIJN MOEDER NAAR LONDEN

2014 war een pleuris jaar, ik voelde me zwaar deprimerend en ik mocht van school ook niet mee naar Londen, iets wat ik wel heel graag wilden… Weg week, ik baalde als een stekker want ik had me er onbewust toch heel erg op verheugd. De avond van mijn diploma uitreiking kreeg ik een kaartje van mijn moeder, waarop stond… “wil je mee gaan kerst shoppen in Londen? xxx Mama” Het leek me geweldig dus ook die staat op de planning.

NUMMER 3 VAN DE 10 DINGEN IS EEN FOTOSHOOT…

Sinds ik me kan herinneren voel ik me ongelukkig over hoe ik eruit zie op foto’s, ik roep wel is lachend dat een hele goede fotoshopper nog niks van mijn bolle kop kan maken, maar ik wil heel graag foto’s van mezelf willen laten maken… Alleen of met vriend, met familie? geen idee maar de foto’s wil ik wel!

NUMMER 4 VAN DE 10 DINGEN IS OP VAKANTIE ALLEEN NAAR EEN WARM STRAND.

Mag ik eerlijk zijn? Na 8 jaar in een camper naar zuid Frankrijk te gaan ben ik wel een beetje zat, ik wil heerlijk naar een warm strand, waar ik kan bakken en kan feesten tot ’s ochtends de zon op gaat! Heerlijk aan het water!

NUMMER 5 VAN DE 10 DINGEN IS EEN LEVEN REDDEN.

Ja het klinkt achterlijk maar ik wil een leven redden, misschien lichamelijk maar misschien ook geestelijk, ik hoop dat ik ooit iemand de handreikingen kan geven die ik ook nodig heb gehad, of later in mijn werk iemand weer kan laten leven zoals ze dat gewend waren.

NUMMER 6 VAN DE 10 DINGEN IS EEN CADEAU WAT IK AL HEEL LANG WIL WEG GEVEN!

ik wil al super lang een win actie doen met mijn blog alleen ben er nog niet uit wat er dan te winnen valt ik weet wel iets maar dat zal niet bij iedereen zo in de smaak vallen denk ik! Dus ben ik hard aan het zoeken en ook waarmee

NUMMER 7 VAN DE 10 DINGEN IS DAT IK GRAAG WIL LEREN ACTEREN

opvoeringen op school ik vond het geweldig al is het anders als gewoon acteren ik vond het heerlijk om te doen… Het in de huid van een ander kruipen vind ik geweldig, ik zou het willen leren willen ontdekken en misschien zelf doen…

nummer 8 van de 10 dingen is mijn op twee na grootste wens, namelijk:

Het op een rijtje krijgen van mijn gedachten die me soms nog wel is op sleep touw nemen… De rust in mijn hoofd terug, weg met al dat geouwetyvus hoer dat constant zorgt dat ik soms dingen niet geheel op een rijtje krijg.

NUMMER 9 VAN DE 10 DINGEN IS MIJN OP ÉÉN NA GROOTSTE WENS

Verrast worden door mijn vriend met een ontbijtje op bed heerlijk romantisch op een warm eiland met uit het raam een uitkijk over de zee.

NUMMER 10 VAN DE 10 DINGEN IS ECHT MIJN GROOTSTE WENS EN DAT LATER MET MIJN MAN

met mijn man zo’n trap af komen als je in films ziet wanneer de gastvrouw of heer naar beneden ziet lopen, je ziet het voornamelijk in Engelse serie’s of films ik wil in het wit, samen met hem naar beneden lopen.

Facebook Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.