Interview met _Veertje_

Ook met de derde schrijfster heb ik een interview gehad of nou ja? Het leek er op! Ook deze moest ik via internet afnemen! Maar even leuk haar te verwelkomen op mijn blog!

Wie ben je?

Ik ben een jonge schrijfster die verhalen schrijft op wattpad. Ik schrijf voornamelijk romantische verhalen, omdat ik daar zelf helemaal gek van ben. Ook schrijf ik verhalen over homoseksualiteit, omdat ik vind dat dat gewoon geaccepteerd moet worden. Dit vind ik zelf niet zo heel interessant om te vertellen. Er zijn hartstikke veel mensen op de aarde en ik ben daar gewoon één van. Wat ik belangrijk vind, is dat iedereen geaccepteerd moet worden. En dat is hetgeen waar ik over ga schrijven.

Wat zijn jouw hobby’s?

Mijn hobby’s zijn lezen, schrijven, gamen en gewoon leuke dingen doen met vrienden.

Waarom schrijf je?

Ik schrijf, omdat het voor mij gewoon een soort ontspanning is. Ik hou ervan om te schrijven. Ik hou er vooral veel van om nieuwe dingen te bedenken.

Jou favoriete film, en waarom?

Ik heb trouwens echt een hele leuke film ontdekt. Deze film gaat ook over homoseksualiteit. De film heet ‘Jongens’. Ik ben haast verliefd op deze film. Deze film gaat over Sieger. Sieger is een sportieve jongen. Hij zit op atletiek. Als hij dan samen met drie andere jongens samen moet trainen, kust hij met één van die jongens. Maar natuurlijk vindt Sieger dat hij geen homo is. Een hoop problemen volgen… Deze film is echt een aanrader. Het is een super romantische film en ik ben nou echt iemand die van romantische films houdt. Verder laat het wel echt heel goed de verschillende fases van ‘het uit de kast komen’ zien. Bovendien moet ik ook wel eerlijk toegeven dat de hoofdpersoon wel heel cute is. Dus nog een extra reden om deze film te kijken. Het is een hele mooie film

Waarom schrijf je een boek over homo’s?

Ik schrijf vooral veel boeken over homoseksualiteit, omdat ik daar op een soort vreemde manier door gefascineerd ben. (Ik hoop dat ik hier niemand mee beledig.) Ik vind het altijd zo leuk als er twee jongens hand in hand lopen of als twee meisjes hand in hand lopen. Mijn hart smelt gewoon. Waarom? Ik heb geen idee. Maar ik vind het wel erg grappig. Ik vind het vooral erg bijzonder als mensen ervoor uit willen komen. Dat ze zijn wie ze zijn. Dat is het mooie eraan. Ze gaan zich niet verbergen, omdat ‘de wereld’ denkt dat jongens/meisjes

Wat is Homo voor jou?

Homoseksualiteit is gewoon een persoon die houdt van een persoon van zijn eigen geslacht. Daar is natuurlijk helemaal niks mis mee.

Wie is jouw lievelingshoofdpersoon in jouw eigen geschreven verhaal?

Ik heb meerdere verhalen… Als ik dan toch zou moeten kiezen, zou ik voor Joe uit ‘Maar je bent een jongen?’ gaan. Hij is verlegen, maar ook wel lief.

Als je moest kiezen tussen Liefde, Hoop, Geloof of Passie, wat zou je kiezen?

Ik zou kiezen voor liefde. Je hebt liefde nodig in jouw leven. Er is niet alleen liefde tussen jou en jouw vriendje/vriendinnetje, maar ook tussen jou en jouw familie/vrienden…

Als je terug kijkt, wat is het bijzonderste dat je hebt meegemaakt?

Eerlijk gezegd, ik zou het echt niet weten. Er zijn zo veel leuke dingen geweest in mijn leven… Dus ja ik zou geen keuze kunnen maken en kan alleen maar dankbaar zijn voor wat ik mee heb mogen maken!

Als je moest kiezen, wat of wie zou jij later willen zijn, wat zijn jouw ambities?

Ik zou echt niet weten wat ik later wil worden. Er zijn hartstikke veel dingen die ik leuk vind en ik kan nu echt niet zeggen wat ik wil worden. Bovendien heb ik nog tijd zat! Ik zit immers nog op het gymnasium! Ik ben jong en ik zie wel waar ik heen ga!

Julian

Ik wil ook Vera heel erg bedanken voor het interview! Schrijven is een hobby die soms wel is onderschat word maar iedere schrijver zal met zijn stuk tekst iets willen bereiken!! De verhalen van Vera zijn erg goed en zeker een aanrader!

Facebook Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.