Lief dagboek, wie ben ik?

Ergens in een la van het grote dressoir ligt een klein boekje, het boekje is geschreven door een jongen van een jaar of zestien… in die zelfde la vind je een pen, waar zoveel woorden mee zijn geschreven in dat piep kleine boekje, het ligt daar te verstoffen, vergeten, verwaarloosd maar o zo vol verhalen… Lief dagboek, staat er in moeilijk leesbare hanenpoten op…

Het was daar ineens toen Justin de hoofdpersoon in deze blog de la opentrok en begon te zoeken naar wat geld voor de trein, tussen al de kleine papiertjes en frutsels in de la vond hij het boekje en de pen, nieuwsgierig keek hij er naar en zag de woorden “Lief dagboek” het boekje was daar blijven liggen zeker toen zijn broer…. Justin slikte even en sloeg het open…

Lief dagboek,

Weetje wat het mooiste is aan mijn leven? dat ik op een homo hatende school zit, dag in dag uit sleep ik mezelf weer uit bed, vandaag ook weer… We hadden gym, ik zie het al weer voor me… mijn kleding gooien ze in de douche zodat ik de hele dag met natte kleding loop… en met douche zal ik wel weer uitgelachen worden omdat ik te dik ben, en dat ben ik ook ik weeg 60 kilo en ben bijna 2 meter maar ik vind mezelf te dik…

Lief dag boek wat moet ik nou? Moet ik sterk blijven? Moet ik zwak zijn en huilen? Ik werp een blik op de TV, onder de opname knop zie ik een praat programma… Zachtjes lees ik hardop de beschrijving van het programma

RTL Late Night is een Nederlands praatprogramma dat iedere werkdag tussen 22.30 en 23.40 uur wordt uitgezonden op de Nederlandse commerciële zender RTL 4 en wordt gepresenteerd door Humberto Tan.

Ik kijk naar het programma en zie daar een meisje in een rolstoel, een groepje jongens zingt happy birthday… Haar vader vertelt dat er niemand op het verjaardagsfeestje is verschenen… Toen dacht ik bij mezelf… “Je hebt het nog niet zo slecht” nou ja ik moet naar bed morgen weer naar school… 🙁

Liefs en voor altijd de jouwe

Bryan

Facebook Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.