Vliegtuig modus

Hallo lieve lezers, een raar besluit maar niet zomaar. Door een samenloop van omstandigheden heb ik de knoop doorgehakt ik ga het doen, ik ga 16 dagen zonder eigen sociale media doorbrengen…. Dat word nog wat, ik zonder mijn verslavingen haha, de aanleiding is eigenlijk een e-mail van een meisje M uit den Haag die mij een uitdaging gaf, eerst vatte ik dit op al een belediging maar nu? Nu ga ik het doen ook en weetje waarom? Omdat ik dat gedrag op internet zo zat ben, op whatsapp durf je jezelf zonder kleding te versturen maar in je blote reet over een naakt strand dan schaam je jezelf je ogen uit je kop… Nou ja ik neem jullie eerst mee met de email en dan vertel ik verder.

Hallo Julian,

Wat ben je toch weer aan het zeiken op Facebook… Je hebt weer overal tags #Gay bij je insta berichten staan en ondertussen blog je over het feit dat internet zo slecht kan zijn. Soms denk ik wel is dat je hele leven erom draait dat sociale media, kan jij eigenlijk nog wel zonder? of ben je zo’n telefoon junk?

groetjes M*****

Vandaag weer iemand, ongeveer anderhalf jaar geleden leerde ik een jongen kennen, hij vond mij leuk en ik hem, wederom had ik de jongen nog nooit ontmoet, we spraken af en raad is hij kwam niet opdagen, daarna hebben we altijd contact gehouden met elkaar, veel leuke gesprekken later is hij verliefd, helemaal leuk en aardig… rond een uur of 12 vroeg hij wat ik deed, ik antwoorden dat ik net mijn bed in stapte en het volgende… Ineens uit het niets zei hij dat hij voor die jongen echt wilde gaan, kort daarvoor hadden we het over afspreken gehad, gewoon als vrienden maar nog we zouden afspreken, en nu dit? Ik voelde me genaaid en heb daarom besloten dat ik de challenge ga doen! 16 dagen offline, alles wat ik doe is dus offline, op mijn telefoon.

De regels:

  1. Ik gebruik geen social media (Privé)
  2. Ik gebruik alleen de pagina’s van mijn blog voor tussentijdse updates
  3. Ik whatsapp niet
  4. Ik twitter niet
  5. ik facebook niet
  6. ik insta niet.
  7. Ik bel of sms alleen

De begin datum van het project is de 22ste a.s. en de eind datum de 7e volgende maand (maart) dus M ik ga je het tegendeel bewijzen!

Facebook Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.