Interview met Celine

Hallo lieve lezers zoals beloofd zou ik jullie mee nemen in de schrijvers tag, dit is een interview met één van de jonge schrijvers die ik zo is heb gelezen lieve mensen hier is ze een meisje uit België en een super schrijfster!

Wie ben je? Mijn naam is Céline de Cuyper
Hoe oud ben je? Waar kom je vandaan? Ik ben een 15-jarige uit België, Oost-Vlaanderen
Wat zijn je hobby’s? Ik ben dol op tekenen, schrijven, balsporten..
Wat voor school doe je? Ik doe ASO, (VWO in Nederland als ik me niet vergis)
Waarom schrijf je? Ik ben beginnen schrijven om zo van al mijn emoties af te kunnen, die ik met niemand kan delen. Ik ben nogal gesloten en zo hou ik mijn emoties onder controle. Schrijven geeft me rust.
Als je zelf in een verhaal zou mogen voorkomen wie zou je zijn en waarom? Om eerlijk te zijn Heb Ik geen idee, maar als personage zou ik eerder iemand verlegen zijn die zich toch goed kan uitleven met vrienden en zich niet laat doen. Ik leef mijn leven anoniem op het internet en leef me uit in manieren die ik in het echte leven niet durf met mensen die ik ken.
Waarom schrijf je een boek over homo’s? Het boek is gebaseerd op de twee jongens die het meeste voor me betekenen. Ik vind het erg dat ze niet uit de kast kunnen komen door hun management. Ik vind de liefde tussen twee jongens geweldig. Liefde is liefde en ik vind dat iedereen dat eens moet begrijpen.
Wat is homo voor jullie? Voor mij zijn dat een van de geweldigste mensen. Mijn nonkel is zelf homo en wij komen geweldig met elkaar overeen. Ik heb het nooit zelf niet als kind vreemd gevonden dat hij een vriend heeft/had. Het was normaal voor mij.
Wie is jou lievelingshoofdpersoon in jou eigen geschreven verhaal? Louis, net zoals ik het echt. Hij is een beetje een stoerdoener, maar heeft een hart van goud. Hij zou alles doen om z’n vriendje tevreden te stellen, te beschermen..
Als je moest kiezen, Liefde, Hoop, Geloof en Passie wat zou je kiezen? Liefde, niemand kan leven zonder liefde. Maar om lief te hebben heb je eveneens hoop nodig, passie en geloof. Liefde is prachtig, maar niet iedereen staat overal voor open en dat is jammer.
Als je terug kijkt wat is het bijzonderste wat je hebt mee gemaakt? Het schrijven van mijn boek op wattpad. Ik vind het op zich al ongelofelijk dat mijn boek bijna 12k views heeft. Zoiets had ik nooit verwacht toen ik begon met schrijven. Ik was al blij met die eerste 5 views. Ik sta nog steeds dagelijks versteld van hoe belangrijk dot voor me is. Het helpt me om me elke dag weer goed te voelen en zet me aan om weer verder te schrijven het is een groot deel van mijn leven geworden.
Als je moest kiezen wat of wie zou jij later willen zijn, wat zijn jou ambities? Mijn grootste ambitie is om iets creatief te doen. Daarom niet per se iets met schrijven. Ik zou graag iets doen bij een of ander mediabedrijf. Liever iets achter de schermen en niet in de spotlights, dat is waar ik me echt thuis zou voelen.

 

Facebook Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.