Dear me

Nu ik hier zit, op 28 december 2015 op de terug weg van Utrecht naar mijn eigen woonplaats… Muziek in en laptop op schoot… Ja oudere ik wil dat je dit niet gaat vergeten, en ik wil dat je nooit stopt met schrijven blijf jezelf ontwikkelen dan word je nog is groot in het schrijven van zulke kleine stukjes, soms stom en soms zo veel zeggend!

Grote ik… Ik heb een raar jaar achter de rug, je weet het vast nog wel 2015… Ontslag, een nieuwe baan, nieuwe opleiding, stage, eigenlijk ging alles anders als van te voren! Maar goed ik ben niet anders gewend, toch heb ik een super leuk en leerzaam jaar achter de rug! Dit was een jaar… een jaar vol verassingen, liefdes en moeilijke situaties met mijn ouders… Ik neem jullie meer de maanden van mijn jaar door en dan neem ik jullie mee dwars door het vuurwerk.

januari

Het is koud, maar het gaat goed met me, zelfs zo goed dat ik ontslagen bij de psychiatrische instelling waar ik in behandeling zat. De maand waarin ik blij gemaakt werd met een uitnodiging voor de film In to the Woods op de voor première bij het hoofdkantoor van de Nederlandse Walt DIsney… Helaas was het een fout en mocht ik dit niet binnen krijgen.

Het was het jaar dat ik startte met mijn examens en verslagen, veel van mijn januari dagen heb ik versleten aan die verslagen! Ook was het de maand van aanslagen in Parijs op een satirisch weekblad… Hoe vinden wij religie nou, wat is daarin voor ons belangrijk en wat niet. 12 januari, het is zover 2 jaar geleden op deze dag ben ik uit de kast gesprongen en heb ik naar de hele wereld geschreeuwd: “TADAAAAA I’M GAY” Ook was het de maand dat de carnavals gevoelens gingen kriebelen! terwijl ik op school via een stuk tuinslang longen opblies en een hart opensneed! Ik vond het prachtig!

februari

Eén maand met mijn broertjes verjaardag, veel lezen en ja één nieuwe baan! één baan in een drogisterij winkel bij ons om de hoek! geweldig vond ik het en liep er rond als een kind in de snoepwinkel! Ook heb ik veel in het huishouden gedaan en wat last bij mijn ouders weggenomen!

Het schoolfeest waar ik een verpletterende indruk maakte op iedereen door als Maleficent op te komen dagen met alle kleuren die daarbij horen! Eén woord: Geweldig… Dat was het voor mij maar ook zeker voor anderen.

Maart

Maart was druk op mijn blog, veel muziek en veel met producten van Dirx drogisterij! Het was me een waar genoegen om te doen, zeker omdat ik toen helemaal fan werd van Mitchel Leroy

Ik ben in maart gestart bij mijn eerste echte betaalde baantje als kassa kutje! Het was een drukke maar geweldige week!

April

Yeah mijn camera is binnen, na veel mailen heb ik hem dan echt! Eén eigen spiegel reflex camera, april was lekker zonnig en ben er veel op uit geweest om foto’s te maken. Het is ook de tijd dat ik met mijn moeder achter het stuur van een vrachtwagen kroop en al scheurend over de snelweg ging terwijl door de boxen Henk Wijngaard knalde en een Lol dat we hadden!

April was me wat, veel feesten en gezelligheid met iedereen! ik zou het graag nog is over willen doen.

Mei

Ja deze maand stond in het teken van examen stres, examen zweet en verkrampte handen om er alles aan te doen dat ik zou slagen, wat ik toen nog niet wist is dat het hele examen super simpel was en dat ik het op mijn sloffies zou gaan halen! Ook ben ik in deze maand met mijn werk naar de Efteling:

We zijn op weg naar het kleine stukje land waar een man over een heel bos kan kijken… Waar de elfjes in lelies kunnen dansen! We gaan naar dat mooie stukje land genaamd de Efteling

Ik heb mezelf in het eetpatroon gestort van een anorexia patiënt, onder het toeziend oog van een arts en een zuster heb ik dit uitgevoerd, en ik doe het van zijn lang zal ze leven nooit meer!

Juni

De Speel-in kriebels nemen toe, papieren vliegen me om mijn oren en alle voorbereidingen worden getroffen, het word een knal jaar!! We gaan ervoor en dat doen we zeker net als elk jaar.

Ik vond een briefje in de trein, en ik heb zoveel gezien en gehoord dat mijn hoofd het niet kon bevatten

Ik zit in de trein naar Breda, op weg om naar mijn bed te gaan… Stapt er een meisje in op houten… Ze zit tegenover mij, Bij het uitstappen wat stations later liet ze een briefje vallen! Een klein briefje… Mijn oog viel erop toen ik mijn eindbestemming had bereikt… Toen ik het briefje open vouwde stond er “voor Joey”
Nog een keer kon ik het briefje open slaan en las:

“lieve Joey,

De laatste maanden waren heel hard voor ons beiden… We hebben ons samen er door heen geslagen, het verliezen van onze zoon en het overlijden van mijn moeder, ik brak en steeds heb je me getroost je bent mijn redder in nood en jij bent de enige reden dat ik hier nog ben! Lieve Joey ik hou ontzettend veel van jou!

Wil je alsjeblieft voor altijd bij me zijn tot de dood ons scheid? Lieve Joey wil je met mij trouwen?”

Midden op het perron in Geldermalsen zat ik met dikke tranen over mijn gezicht, de liefde tussen de jonge vrouw en die Joey moet wel heel sterk zijn geweest! Al deze klappen en dan nog van elkaar houden ik vind het knap

Je maakt wat mee bij de NS

En natuurlijk mag het niet ontbreken dat ik voor het eerst naar een gayfeest ben geweest.

Juli

Veel ziek, heel veel ziek zelfs… of dat nou door liefde komt of door verdriet ik weet het niet…

Augustus

Mijn ouders op vakantie en ik alleen thuis, dan word je vreselijk ziek en beland je in het ziekenhuis, eind augustus loopt de kelder door het vele water onder, net als veel straten in Hardinxveld… Het water kan nergens meer heen en we staan blank, het word dus pompen of verzuipen!! Ook ben ik naar de zomerfeesten geweest in Gorinchem, waar ik een collega blogger heb leren kennen. Wat tevens ook nog familie van mij is! Kortom een veelzeggende maand.

September

Ja dan ga je voor het eerst naar een Gaypride, niet in Amsterdam maar in Rotterdam, een geweldig spektakel, samen met Ryan ben ik daar geweest en heb ik het bier rijkelijk laten vloeien! ik genoot met volle teugen! Daar heb ik de vrouwelijke look a like gezien van André Hazes waar ik altijd fan van ben geweest en gebleven.

Op de 30ste kreeg ik na lange tijd weer een relatie met een jongen…. Maar hoe moest dat ook al weer een relatie hebben?

Oktober

Oktober stond in het teken van lieve berichtjes op facebook waar ik mijn vriend mee de hemel in prees!! Wat me toen nog te wachten stond wist ik niet maar dat maakte me ook geen zier meer uit

Vandaag woensdag dus en dat min 4 weken vroeg hij me, mijn romantische boy… De boy waar ik mee kan lachen mee kan huilen waar ik mee stoei en waar ik hele serieuze gesprekken mee heb! We steunen elkaar de laatste weken al was het soms niet altijd makkelijk, ik heb soms slapen loze nachten gehad en wanneer ik dan aan hem dacht werd ik blij van binnen lieve J je betekent zoveel voor mij en ik kan zo genieten van de momenten dat ik je zie lachen!

November

November was mijn maand, een maand met zoveel reizen en ik mag zeggen FUCKING leuke dingen, ik ben naar de gaykroeg geweest met een spastische meneer, die zelf niet eens gay was maar goed… Ik heb voor het eerst echt de volledige verzorging van iemand gedaan en ik heb zo’n lol gehad in den haag! Ik vind en ik hoop dat ik deze maand volgend jaar nog is dunnetjes over mag doen!

December

En nu lieve oudere Julian , nu ben je in december, de laatste maand van het jaar, maar ook de moeilijkste. Ik weet inmiddels nu wat de maand heeft gebracht maar ik weet nog niet wat het nieuwe jaar met zich mee neemt.

December de maand waar ik mee in zee ben gegaan en die ik liever ook snel vergeet… Dus oudere Julian ik ga je er niet meer belasten

Nou Oudere ik… Ik ga even de mensen om me heen een gelukkig nieuw jaar wensen.

Facebook Comments

2 comments on “Dear me”

  1. Harry_styleslover schreef:

    Wauw wat een mooie blog, super geschreven!

  2. Charles Bonnet schreef:

    Wauw wat heb je dat mooi geschreven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.