Ik ben geen homos

Ik ben geen homos een uitspraak geleerd van een man die in mijn leven veel voor me heeft betekend, wanneer er dan weer is werd geroepen Heeeeeey Homoooos riep ik altijd heel nuchter terug ik ben geen homos… Ik merk dat de maand december grimmig begint te worden, het weer geeft niet te kennen en er hangt een vreemde spanning in de lucht. Eén kruising tussen angst en onheil proef ik bij veel van onze mensen, ja wat doe je er aan! Ik ben nooit zo goed in het nieuws van vandaag, ik ben blogger en ik kijk graag om me heen of ik wat zie en verrek ik zie iets nu ik zo om me heen kijk. Ik zie kinderen onbezonnen spelen in de wijken van den Haag, ik zie een clubje hangjongeren staan met sigaretten en blikjes energie. Het waait hard en kom net uit een warm bed waar ik de nacht heb doorgebracht met een jongen, ik voelde me veilig bij hem… Hij pakte mijn hand en gaf me een kusje zoals je dat kent van kinderen die elkaar lief vinden, het was geweldig dat is een ding wat zeker is! Ik hoef geen seks om gelukkig te zijn zulke dingetjes zijn voor mij genoeg! Ik schrik op van een moeder met fiets die omgeblazen word klapbam daar ligt de fiets, vlug gooi ik mijn spullen op straat en help de fiets met achterop kindje in een zitje overeind! De mevrouw die een hoofddoek bedankt me wel 10 x en als ik voor de 10e x heb geantwoord dat het niet meer dan normaal is dat ik iemand help vervolg ik mijn weg naar de Tram!

Dat was het eind van een geweldig weekend, een weekend vol met liefde van mijn kant, een weekend vol grappen en de slappe lach! Maar vooral ook een weekend vol bewondering, in de trein word ik gebeld… Privé nummer… Je kent dat wel mensen die niet willen dat hun nummer word herkent ( ik ben zelf ook zo iemand) ik dacht nog wedde dat is de politie, toen er werkelijk werd gezegd: “Hallo u spreekt met de politie Utrecht!” dacht ik fuck wat heb ik nu weer gedaan? Ik luisterde en besefte me dat ik een mishandeling op straat had gezien, daarvoor wilde ze me waarschijnlijk hebben! En ja hoor of ik een getuige verklaring wilde geven! Natuurlijk alleen lieve lezers moet ik nog steeds een afspraak plannen, ik ben zo slecht in het plannen buiten bestaande afspraken om. Ik heb altijd dubbele afspraken en vergeet van alles! Voor mij zou zo’n personal assistent echt wat zijn die begint te roepen wanneer ik ergens heen moet!

Nee hoor lieve mensen ik dop nog steeds mijn eigen boontjes, het is 01:59 op de 2e van december 2015 en ik luister naar piano muziek terwijl ik lig te denken over de afgelopen uren, die mij veel hebben gebracht en waar ik mijn frustratie even op kon botvieren! De boosheid kwijt kon over loze belofte die mijn opleiding heeft gemaakt, het verdriet dat ik heb omdat ik vaak het gevoel heb dat ik simpel weg gewoon word gebruikt. Mijn vorige vriend zocht iets in mij wat ik hem niet kon geven maar door dat ik te onvoorzichtig was en als olifant in de porselein kast rond liep ging het uit, maar achteraf voelde ik me genaaid omdat ik heel veel over had voor die jongen! Vaak is er gebruik gemaakt van lieve en goede kanten die ik tot mijn verbazing ook heb, maar ik ben geen Homos… Door alles van 2014 heb ik een gladde rug gekregen en doen dingen minder zeer als dat ze altijd hebben gedaan!

En ik weet, wanneer ik morgen wakker word er ergens op deze wereld een oorlog is. Mensen hele erge honger lijden en dat ik dan zou moeten zeuren omdat ik me niet prettig voel? Hahahaha lachwekkend! Ik red me wel net als ik altijd gedaan heb en heel stiekem ben ik wel een beetje trots, ik ben vandaag herkend op centraal station door iemand, dat wil zeggen dat mijn blog, en jullie als lezers mij toch goed vinden schrijven! Willen jullie weten waar die jongen en ik het over hebben gehad? Dan kunnen jullie dat morgen lezen op mijn blog! Geniet van jullie woensdag, en als het nou regent denk dan ach er zijn ergere dingen in deze wereld!

Facebook Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.