Ik in 140 letters

Wanneer ik mezelf moet omschrijven vind ik dat heel lastig, ik kan nooit leuk over mezelf schrijven daarom vond ik deze opdracht/ blog want ja, wat zeg je over jezelf. Altijd bang om arrogant gevonden te worden, zo heb ik lang op de 140 tekens nagedacht. Het bleef door mijn hoofd spoken als blogger moet je toch over jezelf kunnen schrijven, toch heel erg lastig want waar vertel je dan over…?

Ik vertel graag over wie ik ben, wat ik ben en hoe ik dingen zie, dat is vertellen nu moet ik de juiste woorden vinden. Eerst dacht ik over dat ene wat mij gelukkig maakt, de vraag die me bezig hield was of jullie als lezers dat wel leuk zouden vinden. Het volgende was waar ik mee zat, geen idee eigenlijk. Ja ik ben op mezelf gesteld, ik laat niemand dicht in de buurt komen of mezelf echt zien. Ik vind dat prettig al kijken sommige daar wel heel erg raar van op. Ik zie de mensen om me heen, dan reageren ze dat ik me aanstel. Maar voelt dat voor mij ook wel zo? Geen idee naar mijn idee stel ik me niet aan en voel ik me simpel weg gewoon kloten, onbegrepen en moeilijk is het dan voor mi want voor je gevoel val je dan weer buiten.

Vandaag in de les hebben we het over psychisch zieken, ik denk terug aan het jaar van mijn depressie. Een half jaar lang hebben mensen niet gezien dat ik ziek ben, maar toch was ik het wat later wel te zien was door het gedrag dat ik vertoonden. Tot op de dag van vandaag voel ik me nog ziek, ziek voor nieuwe uitdagingen en hele nieuwe startposities het werkt.

Wel hou ik ervan om de drukte op te zoeken, wat dat inhoud een feestje? een evenement? die dingen vind ik heerlijk verdwijnen tussen de massa’s van mensen. Mijn persoonlijkheid kent vele wegen en vele paden die ik nog niet heb kunnen bewandelen, in de toekomst hoop ik deze paden te mogen lopen. Maar even terug komend op de feestjes ik ben namelijk ook een mensen mens niets is zo leuk als mensen en de uitdagingen. Ik kijk uit naar mensen daarom heb ik deze tekst:

 

Dit ben ik, de eigenzinnige blogger, de blik op oneindig en open voor de nieuwe wereld. Mensen mens dat ben ik ook, altijd open voor een ander niemand zal beoordeeld worden op wat ze niet hebben laten zien. Ik geniet van mijn leven en niemand die kan zeggen dat ik het verkeerd doe

Dit was het wel zo’n beetje, dit ben ik in 140 tekens (tweet) het was een klus om het allemaal goed te krijgen en heb er ook lang over moeten denken en af gestemd over wat ik belangrijk vind. Ik denk dat ik ermee een goede omschrijving geef in de 140 letters

Facebook Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.