25 songs: Dag 24 “Eén liedje waar je met een vriend(in) op hebt gedanst”

Het is al weer een paar jaar terug dat ik voor het eerst naar een disco ging met mijn beste vriendinnetjes en één vriend van hun, ik heb de hele avond mezelf zeker vermaakt! Die avond heb ik zoveel leuke mensen ontmoet die ik inmiddels uit het oog ben verloren.

Ik weet nog heel goed ik op school voor het culturele vormingsplan een dansje moest doen, dagen lang heb ik geoefend, uren zijn verstreken en ik kon het dansje eindelijk! Voor dat dansje had ik dan ook wel een dikke vette voldoende! Eén jaar later liep ik samen met wat vriendinnen te joelen dat ik met mijn 13 jaar wel in de disco kwam (minimale leeftijd was 15) zo gezegd zo gedaan ik dus naar de Disco en jawel hoor na 10 minuten stond ik met een drankje op de dansvloer, ik heb de avond van mijn leven gehad! Ik had sjans met zeker 5 meiden onder de 17 en 3 meiden boven de 18! Ik had het echt even naar mijn zin en ging helemaal los.

Na een uur of wat zei een van de meiden: “Bluf dat als ik je dansliedje aanvraag jij hier ook gaat dansen” challenge accept! Ze vroeg het liedje aan en ik ging midden op de dansvloer mijn pasjes uit staan voeren, ik was zo geconsenteerd dat ik niet merkte dat nog 2 meiden van het groepje mee deden en de rest allemaal stonden te kijken (de gehele dansvloer.) Toen ik klaar was zei de DJ: “zo boys doe dat maar is na, hij durft wel te dansen dus sleep met jezelf naar de dansvloer en ga los! Ik was toch wel een beetje trots dat ik het zomaar durfde, nu ik terug denk begin ik nog te lachen, ik was echt zo’n onbezonnen kind! Nu zou ik wel 6 keer nadenken over zoiets.

Maar goed het liedje was van Loreen, ik kende heel dat liedje niet voor ik het moest gaan dansen! Dus lieve dames en heren hier is het liedje Euphoria van Loreen!

 

Euphoria- Loreen

(Alle rechten voor dit nummer liggen bij: Youtube en zijn uploader)

Facebook Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.