25 songs: Dag 23 “Eén liedje waar je niet kan blijven zitten”

In de 22 dagen hiervoor heb ik al een aantal liedjes gehad waar ik vaak als ik ga stappen nog wel is op wil dansen, het liedje van vandaag is ook zo’n nummer. Eén nummer wat eigenlijk niet zo in mijn muziek style past maar wat ik toch geweldig vind om op te dansen of gewoon raar op te doen. Veel heb ik niet over het nummer te zeggen eigenlijk, normaal gesproken vermeld ik er ook altijd een herinnering bij, dit liedje heeft niet echt een herinnering met zich mee!

Take it Off – Ke$ha

(Alle rechten voor dit liedje liggen bij: Youtube en zijn uploader)

Facebook Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.