25 songs: Dag 22 “Een liedje wat iemand voor je heeft gezongen”

Het is al weer een tijdje geleden, ik stond in de bar waar ik toen nog veel kwam. Opeens kwam er een jongen naar me toe, ik kende hem niet en hij mij volgens mij ook niet, ik zat daar met mijn glas wijn te luisteren naar slecht zingende mensen bij een karaoke machine! Maar goed hij kwam dus naar me toen en zei: “Wat zingen ze slecht vanavond hé.” Zonder er bij na te denken verder zei ik dat het wel mee viel en dat ik wel is slechtere muziek had gehoord.

We raakte aan de praat, tenminste hij praten en ik zat met een half oor te luisteren. Mijn vrienden stonden allemaal te dansen en ik zat hier met een jongen van ongeveer 19 a 21 jaar oud, hij vroeg me van welke muziek ik hield, ik antwoorden met: Carly rae Jepson luister ik het op het moment veel, maar het verschilt nog wel is.

Om het niet zo op te laten vallen dronken we zwijgend tot hij vroeg welk liedje ik dan zo mooi vond, ik had geen idee, we namen afscheid en ik wilde mijn glas op de bar zetten en opeens hoor ik door de boxen deze is voor Julian, ik heb net met hem gesproken en boys hier hij is de moeite waard, (ik ben vergeten te vertellen dat ik naar een gaybar was.) Hij begon te zingen en ik stond te kijken, hij wenkte me en ik was zo aangeschoten dat ik naar voren liep en hij trok me het podium in, alle heren in de bar begonnen nu te fluiten naar me en toen ik weer van het podium af liep had ik nog nooit zoveel aandacht gehad van jongens.

Ik weet nog steeds niet wie de jongen was maar zingen kon hij wel!

Hiet is het liedje wat hij zong

Carly Rae Jepson – Call me maybe gecoverd door: Greentree

Facebook Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.