25 songs: Dag 21 “je favoriete liedje”

Dit is het dan, de laatste week is vandaag ingegaan! Wij als blog beheerders en ik zelf als blogger ben echt trots, we hebben dus gezien dat jullie net als ik het de muziek erg leuk vinden! De blog word veel bezocht en daar zijn we erg blij mee! Dankjulliewel daarvoor lieve lezers, zoals ik al zei is dit dus de laatste week en daarna ga ik weer veel over mijn eigen leven bloggen en natuurlijk de 30 dagen of beauty en health!

Nu moet ik jullie eerlijk toegeven dat ik niet zo veel blog als jullie denken, alle blog’s die jullie lezen heb ik vaak een week van te voren klaar staan, zo ook deze! Een liedje wat veel over mijn eigen geaardheid zegt, soms regent het water, heel Nederland chagrijnig! wat nou als het is honden zou regenen? dan vinden we het allemaal heel zielig, of dat het opeens muizen regent dan hoor je overal gegil vandaan komen. Natuurlijk gebeurt het niet echt, maar een ding mag van mij wel echt gebeuren, namelijk het regenen van hunks je weet wel die jongens met hun hunkerende blik en de mooie sixpack buiken. Zulke jongens, als het dat zou regenen wil ik toch wel wat opvangen, nou ja wat? ik denk dat ik grote teilen neer zet…. Jullie zullen wel denken: “die is compleet gek geworden, nee hoor maar ik heb een opstapje nodig naar het liedje namelijk:

It’s raining man van Gari Halliwell

Facebook Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.