25 songs: Dag 19 “Eén liedje wat als eerste in je telefoon staat”

Ik heb een liedje, dat staat boven aan! Het liedje hoort niet eens bovenaan te staan, maar dat heb ik zelf ingesteld! Het is namelijk één van mijn favoriete liedjes het werd voor mij speciaal toen opgedragen in een zaal vol met mensen! Ik was het vriendje inmiddels ex vriendje van de DJ en ik kan me nog woord voor woord herinneren wat hij zei: “Lieve dames en heren, het is voor jullie niet echt interessant maar er is vanavond een hele speciale jongen! Hij zit aan de bar met een groot glas cola! Deze jongen heeft mij zo intens gelukkig gemaakt, O lieve Julian deze is voor jou…” Omdat we in een kroeg zaten met zo’n paar honderd man duurde het even voor ik naar voren was gelopen, we hebben voor de ogen van die mensen staan schuifelen! Toen het liedje afgelopen was pakte hij me op mijn mond (zoenen) het was mijn eerste echte kus in het openbaar! Een mengeling van een “aawh” geluid en hard gejuich steeg op uit de kroeg ergens in Brabant!

Want Love me tender en love me for all your life time!

Hier is hij dan Love me tender – Elvis Presley

Facebook Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.