25 songs: Dag 18 “Eén liedje wat je zelden luistert”

De gelovigen onder ons vinden me nu vast iets minder als ik zeg: “Ik heb een gruwelijke hekel aan kerkelijke muziek.” gelukkig zeg ik dat niet, wel vind ik het niet fijn om naar te luisteren! Er is echter wel een liedje over de heilige maagd Maria die ik geluisterd heb! Namelijk het AVE Maria, waarom weet ik niet maar ik vind het af en toe gewoon even een fijn nummer om helemaal tot rust te komen, ook luister ik het bij de uitzendingen van André Rieu! Verder ga ik er geen woorden meer voor gebruiken! Het is voor mij soms gewoon even fijn om te luisteren maar niet te vaak!

Hier is het dan: AVE Maria gezongen bij André Rieu

(Alle rechten voor dit liedje zijn van: Youtube en zijn uploader)

Facebook Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.