25 songs: Dag 17 “Eén liedje dat je laat dansen”

Liedjes, nu na 17 dagen kom ik ze bijna te kort alleen is er maar een die me werkelijk laat dansen! Sinds dat ik klant ben bij mijn provider heb ik ook spotify Premium, Het is echt een aanrader voor de mensen die veel onderweg zijn of buiten zijn. Het kost bijna geen MB’s (alleen als je op offline luistert) en je hebt altijd wel muziek op zak. Zo heb ik ook meer muziek geluisterd en leren waarderen. De mensen die mij in mijn privé leven hebben leren kennen weten dat ik tot mijn 14 jaar eigenlijk alleen maar Hollandse hits luister, en ook zong. Dat zingen heb ik achter me gelaten, ik zing voor niemand meer en wil ook niet meer mezelf horen zingen op opnames van mensen, want ja… Net als vele anderen had ik vroeger ook de droom om zanger te worden, maar waarom zou ik? Ik ben gelukkig in de spotligt van mijn eigen leven, ik hoef niet bij anderen op een box of geluidsinstallatie te weerklinken… De laatste keer dat ik heb gezongen heb ik gezongen met de Psychogeriatrische patiënten (dementerende) van mijn stage in de Rivas, toen hebben we allemaal liedjes van de goede oude tijd gezongen. Hoe kan het ook anders kwam ik met mijn stemgeluid over iedereen heen, maar nu dwaal ik af!

Het ene liedje is het andere niet, ik vind het geweldig om nieuwe liedjes te leren kennen! Zo ook deze, het is een vrij bekend liedje voor alle mensen die vaak naar een jeugd Disco gaan. Het liedje is gemaakt om een meisje te versieren. ik versier dan wel geen meiden maar nog dans ik er graag op! Ik kan helemaal niet dansen als ik niet straal bezopen ben, maar dit liedje laat me echt wel dansen! Het is namelijk een liedje over een Funk Town, een echt dans nummer toch? Nee dit was een Serieuze vraag is het een dans nummer? Ik denk namelijk nog steeds van wel!

Nou hier is hij dan! Uptown Funk – Mark Ronson en Bruno Mars.

Facebook Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.