25 songs: Dag 14 “Eén liedje dat je herinnerd aan een speciaal persoon”

speciale personen in mijn leven? dat zijn er maar bar weinig, dat bleek maar weer is toen ik gisteren avond vanuit de kroeg op weg ging naar huis, bij het station kwam ik een van de personen tegen die ik mag rekenen als vrienden. We spraken wat en al snel liep het uit op een discussie over meiden, afgelopen zomer had hij een relatie en op de dag dat hij een maand had is het uit gegaan, meisjes hebben wat met datums vertelde hij. Jongens geven meiden op zulke dagen een cadeau, naar mate hij vertelde over vrouwen schoot ik in de lach. Nu moet ik me verontschuldigen voor het zwart wit beeld wat ik neer heb gezet of neer zet wat betreft Homo’s en Hetero’s

Hij keek me een beetje dom aan en ik zei: “Ja een homo geeft geen cadeau’s bij een maand, alleen maar heftige nacht.” als we boos op elkaar zijn zoek je een andere one night stand we met iemand anders en wanneer je je vriendje zat bent ga je opzoek naar een nieuwe, want wij als jongens zitten toch nergens aan vast. Naar mate ik dit zat te vertellen dacht ik terug aan mijn relatie’s ze waren niet allemaal lang maar veel van mijn relatie’s heb ik een vriendje gehad die me ontrouw was. Niet allemaal heus niet, maar vele wel… (Nu lijkt het op zijn minst of ik duizenden vriendjes gehad heb, gelukkig zijn ze op 2 handen nog te tellen.) Het is vreemd om te beseffen als je zo is terug denkt hoe die gay scene in elkaar zit, sinds een week of twee ga ik weer met wat homo’s om! De jongste is nog geen 13 en heeft nog hoop op die ene prins op het witte paard. Ik zelf allang niet meer, ik ben er te cynisch voor geworden. Toch word ik steeds weer verliefd op jongens die hetzelfde is overkomen! Maar ach dat jochie heeft zijn dromen nog, en ik wil dat hij die na jaagt want wie weet zit zijn prins wel op een witte moter en is mijn prins ergens op een kreupele ezel verdwaald in het grote enge sprookjesbos.

Voor die jongen heb ik respect en vind ik een speciaal persoon, dus voor hem deze blog!

Believe!!! ook Cher’s geloofd! Dus Cher – Believe

(alle rechten van dit nummer liggen bij: Youtube en zijn uploader)

Facebook Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.