25 songs: Dag 13 “Eén liedje die je herinnerd aan een vroegere vriend”

Lang lang geleden, nou ja… Lang? het voelt voor mij als lang, weken, maanden, seizoenen, jaren zo voelt het voor mij. Al is het misschien maar een klein jaartje geleden, dat ik hem heb leren kennen en vaak met hem afsprak vreemd genoeg heb ik hem nooit gezien. Ik heb hem leren kennen via het internet, hij woonde ergens in Brabant. Ik had toen al veel jongens ontmoet alleen eigenlijk was ik mijn mijn gedachten vaak bij hem, niet omdat ik verliefd op hem was maar waarom wel weet ik zo ook niet 1, 2, 3, te vertellen.

Na lang met hem te hebben gesproken ontdekte ik iets, hij was speciaal er was iets met hem waardoor ik een vreemd gevoel kreeg. Op een van onze skype gesprekken haalde hij zijn hand door zijn prachtige krullen, de krullen schoten af en er kwam een kop met kleine haartjes tevoorschijn. Verschrikt probeerde hij zijn pruik weer op te zetten maar dat mislukte helaas. In mijn hoofd gingen er 2 vragen rond. Is hij aan een chemokuur geweest, en is hij inmiddels genezen. Inmiddels is hij overleden en heb ik afscheid genomen.

Als ik nu zo is terug denk aan onze gesprekken schiet ik weer in de lach en krijg ik daarna spontaan lach en huilbuien door elkaar heen. Ik mis hem maar het was zijn keuze en dat accepteer ik.

 
<h4>Foutcode: 0062329</h4>
<h5>Deze blog is door de zanger die de cover: Dust in the wind, heeft gezongen bestempeld als ongepast! This-Is-My-Life.nl heeft toen de blog verwijderd om schade aan reputatie van beide partijen te beperken!</h5>
<h5>Eigenaar</h5>
&nbsp;

&nbsp;

Facebook Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.