25 songs: Dag 12 “Eén liedje dat je het laatst hebt gehoord”

Ieder mens heeft ze toch? Dromen, maar komen ze ook echt uit? Ik droom wel is dat ik een superknappe hunk word waar iedere jongen wel wat mee wilt hebben… En dat gaat de wekker, dromen zijn niet altijd waar zo ook de volgende droom komt niet uit.

Het is een droom die ik ook echt heb gehad, dus niet een droom die ik heb bedacht maar wel heb gehad tijden mijn slaap ik moet het eerst even inleiden. Deze droom gaat over een jongen die ik heb ontmoet ergens in de buurt van mijn dorp, hij leek me een aardige jongen waar ik nog veel van kan leren en dat was ook zo. Eén week lang sprak ik hem en we hebben veel leuke gesprekken gehad, langzaam werd ik een beetje verliefd op hem. Hij is meer als 4 jaar ouder als ik dus word dat niks toch? Gisteren nacht had ik een droom, de jongeman en ik liepen door een park wat voor mij o zo bekend was. We dolde wat en zo belanden we op het gras, nu zul je vast denken: “zoenen zoenen zoenen!!!!!!” nee we kregen het juist over gevoelens, ik biechtte hem eerlijk op dat ik niet altijd zo eerlijk ben geweest over hoe ik me echt voel. Dat deed ik al een lange tijd niet meer omdat ik dan het gevoel kreeg dat iedereen mij zielig ging vinden, ik wilde dat absoluut niet. Hij draaiden zijn hoofd en onze ogen ontmoeten elkaar, even dacht ik: “gaat hij me nou zoenen?” maar zonder wat te zeggen ging hij rechtop zitten en keek naar de eenden en ganzen in het water.

Ook ik ging rechtop zitten en vroeg wat er was, ik kreeg geen antwoord tot ik het voor de vierde keer antwoorden. Hij zei me dat ik niet zo onzeker over mezelf moest zijn en dat ik er mocht wezen, een traan rolde over mijn wangen… de laatste keer dat ik dat heb gehoord van een jongens was al zo lang geleden dat ik het me niet eens meer kon herinneren, mijn hart groeide weer een stukje… Hij sloeg een arm om me heen en het voelde vertrouwd, ik was niet meer verliefd maar ik zag hem nu meer als een vriend die ik vertrouwde. Ik durfde toen mijn hele hart uit te storten en hij de zijne samen arm in arm zijn we toen naar de hertjes in het park gelopen en op een bankje gaan zitten kijken naar de mensen om ons heen!

Het liedje waar ik dus het laatst naar heb geluisterd was de meeste dromen zijn bedrog van Marco Borsato ik hoorden het op de radio toen ik in dat zelfde parkje zat te kijken naar de lucht, met mijn oortjes in en mijn verstand op nul. Inmiddels is het contact met dezelfde jongen stil gevallen, utopische beelden in mijn droom.

(alle rechten van dit liedje zijn voorbehouden aan: Youtube en zijn uploader)

Facebook Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.