25 songs: Dag 11 “Eén liedje uit je favoriete film”

Het is al weer even geleden dat ik de film heb gezien, ik weet het nog goed. Ik had een boek gelezen over een meisje met Kanker, ze was hier in Nederland voor haar favoriete schrijver. Hij was naar Amsterdam vertrokken om dat hij de Amerikanen niet meer moest. Ik vond het zo’n leuke film dat ik er eigenlijk direct naar toe wilde, maar goed de film zou pas over een paar weken uitkomen. Ik baalde als een stekker dus ja wat doe je dan als 16 jarige? Juist ja chagrijnig zijn, tot ik opeen een mailtje kreeg om naar de voor- première te gaan in Amsterdam. Ik was helemaal happy want ja ik mocht gewoon samen met nog iemand naar de première van een film.

Ik ben dus gegaan, de film was mijn tranen zeker waard want jongens wat heb ik toch zitten huilen om de dood van de grote liefde (hij had ook kanker) van het meisje. Jullie kennen de film vast allemaal, het gaat namelijk over de fault in our stars… een verfilming van het gelijknamige boek. Ik heb achteraf pas het Nederlandse boek gelezen “de weeffout in onze sterren” het boek is van John Green.

Het liedje wat ik voor jullie heb uitgekozen is van Ed Sheeran – All of The Stars

Facebook Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.