25 songs: Dag 10 “Eén liedje van je favoriete band/ zanger”

Jaaaaah dit is een makkelijk onderwerp eindelijk, want op dit kan ik met volle overtuiging zeggen dat ik fan ben van een zanger. Nou ja zanger ik denk dat het meer een man is die graag zingt over het leven, hij zong het liedje over het mooiste stukje Nederland (tenminste dat vind ik.) Het stukje land waar we 1 x in het jaar naar toe trekken om Carnaval te gaan vieren, ik vind het geweldig om samen met een glas bier en deze muziek te gaan mee bleren want zingen kan je het niet noemen 🙂

Ik heb het dan ook over Guus Meeuwis met zijn welbekende nummer “Brabant” ik heb altijd wat met de provincies die met hun zachte G spreken gehad, het geeft een gemoedelijke sfeer en zo ook met dit nummer. Dus hier is hij dan Guus met Brabant

(De rechten van dit liedje zijn voor: Youtube en zijn uploader.)

Facebook Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.