25 songs: Dag 8 “één liedje die je herinnerd aan je eerste liefde”

Mijn eerste liefde oow help, ik heb nu allemaal verschillende blogs gemaakt. Ook over mijn eerste echte grote liefde, het liedje wat ik daar bij uit kies zal dan ook geen vrolijk liedje zijn, niet omdat ik hem niet mag maar omdat mijn eerste echte grote liefde is helaas overleden.

Het is al weer 6 jaar geleden, ik kwam hem tegen op een cursus… Eén soort “Help een homo in de klas” hij trok mijn aandacht en zo ontstond onze liefde, na 1,5 jaar liep onze relatie stuk. Ik heb hem daarna nooit meer gezien, na een jaar of 2 begreep ik van één van zijn vrienden waar ik toen der tijd nog veel contact mee had, dat hij verhuisd was naar Australië. Lang heb ik getwijfeld toen om het goed te maken, maar helaas zat de woede nog te diep om er een lief woord uit te krijgen naar hem toe. in July vorig jaar kreeg ik het trieste bericht dat hij overleden is, mijn leven storten finaal in… ik hoorde toen op de radio een liedje wat me deed denken aan hem. Time to say goodbye, en ja dat was het tijd om dag te zeggen.

Nog iedere keer als ik dit liedje hoor denk ik aan hem, want zo speciaal was hij wel voor me. Het was de eerste jongen met wie ik kuste en met wie ik knuffelend op een bankje zat te luisteren naar de wind onder een treurwilg.

(Alle rechten voor dit liedje liggen bij: Youtube en zijn uploader.)

Facebook Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.