25 songs: Dag 7 “Eén liedje wat je herinnerd aan de zomer”

Lekker bakken in de zon op het strand, ik hou er ontzettend van! Het liefst lig ik de hele dag in het lekkere zonnetje te bakken en te braden. Vroeger ging ik dan naar zuid Frankrijk en keerde ik terug als bruin jochie met een zwarte gloed op mijn huid, begin vorig jaar werd ik heel preuts… Mijn lichaam vond ik beschamend en ik stopte met zwemen en shirtloos in mijn tuin of op de camping rond lopen. Dit jaar heb ik eigenlijk de hele tijd in een lange broek en een lange mouwen shirt gelopen, ik liep er eigenlijk mee voor lul maar ach.

Het liedje wat ik ga publiceren is een liedje over de zomer, over mijn nachten onder de sterren. Mijn zwem avontuur in gewone kleding, de lol met een groep vrienden, welkom in de zomer… Eén zomer lang, vriendschappen en relatie’s. Lastig te geloven maar ook ik deed mee aan deze hele bende mensen, terwijl ik altijd wat achteraf was. Ik zeg laat de zon maar schijnen en laat de nieuwe zomer maar komen, ik vermaak mezelf wel in mijn allereigenste Paradijs

(alle rechten van dit liedje liggen bij Youtube en de uploader)

Facebook Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.