25 songs: Dag 5 “Eén liedje die in je hoofd blijft hangen”

Ik zing een liedje en dat gaat je irriteren, na 10 minuten dat te moeten horen zou je iemand het liefst een appel in zijn mond willen duwen zodat het even stil word. Zo ervaar ik dat ook met liedjes die in je hoofd blijven hangen en je er niet meer uit krijgt, heel erg vervelend.

Laatst was ik aan het werk, en een van mijn mijn klanten zong het liedje Hilversum 3 van Herman Brood… 3 uur heb ik met dat liedje in mijn hoofd gelopen tot ergernis van mijn collega’s want ik leek wel zo’n vastgelopen LP die haperde op een stukje liedje. Of je loopt door Brabant en ineens krijg je het gelijknamige liedje van Guus Meeuwis in je hoofd. Nu moet ik eerlijk bekennen dat mijn Engels zo goed is dat ik niet zal verhongeren maar Engelse liedjes onthoud ik zo slecht dat ik vaak alleen een refrein hoor en dan helemaal gek word omdat ik niet weet wie de zanger of zangeres is of überhaupt de titel

Dit liedje is er zo een, het liedje heeft bij elkaar welgeteld 72 uur in mijn hoofd gezeten. Pink met Just Give Me A Reason

(Alle rechten voor dit liedje liggen bij: Youtube en de uploader.)

Facebook Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.