25 songs: Dag 3 “Een liedje wat je aan je ouders doet denken”

Zo dat is een verschrikkelijke vraag zeg, ik ben nog maar 3 dagen aan de gang en het word nu al lastig. Ik weet niet echt wat ik moet kiezen, want ja mijn ouders en ik hebben de meest uiteenlopende muziek smaken, maar ik zal jullie mee nemen in een herinnering van 6 of 7 jaar geleden, mijn moeder en ik zaten toen in de auto. Ze had net een nieuwe CD iedere ochtend hadden we één liedje, het liedje heette Dancé. Na een paar maanden konden we de disc nergens meer vinden, lang hebben we gezocht naar het liedje en een jaar na het kwijtraken was ik er achter dat het dit liedje was waar ik helemaal gek van was die maanden.

Facebook Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.