25 songs: Dag 2 “Mijn Ex- Vriend”

Ja ik moet nu even goed gaan zoeken want ik heb hordes met liedjes die ik me kan herinneren, soms voel ik me net zo’n jukebox. Ik kan me nog wel een liedje herinneren, ik was toen ergens in Nederland in een woonkamer van een prachtig groot huis. Wie die ex-vriend is? Dat vertel ik niet wegens de privacy redenen van die mensen, maar wat heb ik me in dat huis onprettig gevoeld zeg. Ik heb toen ook echt letterlijk het licht uit mijn ogen laten vertrekken omdat het zo vermoeiend was, ’s avonds keerde dat ligt dan weer terug wanneer ik in een ander huis samen met mijn toenmalige vriend in zijn bed lag, en dan tegen zijn rug heerlijk inslaap viel. Ik moest dan altijd denken aan het liedje van Chef’special… Het liedje gaf me ook kracht om de dag daarna weer terug te gaan naar dat huis, en weer een dag te volbrengen daar. Ik hoor jullie nu denken: “jezus wat doet hij weer vaag.” Ik kan jullie daar een heel duidelijk antwoord op geven, ik blog binnen een groep waar ik me aan regels moet houden. Zolang ik geen papiertje heb met iemand handtekening mag ik niet te veel details vertellen.

Ik ga jullie het liedje gewoon geven, en dan ben ik benieuwd of jullie ook herinneringen krijgen aan dit liedje… Je weet wel zo’n Oowja moment,

Facebook Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.