Druk, druk, druk

De titel zegt het al, wat is het weer een drukke periode… eigenlijk moet ik nog zoveel, en wil ik bovenal nog veel meer. Maar nee dat gaat allemaal niet gelijk, dus na een drukke verjaardag van mijn kleine broertje kom ik graag tot rust met mijn kopje thee en mijn blog. Ik zal jullie vandaag is vertellen wat er allemaal in mijn hoofd spookt.

Ik zit met heel veel plannen in mijn hoofd, jullie kunnen je wel voorstellen dat ik als klein kind een vrije opvoeding heb gehad. Ik schrijf, vloek, drink en rook al heel erg lang… Maar ook mijn kamer is een speciale plek voor mij, het gebeurt ook niet vaak dat daar zomaar mensen in mogen komen. Ik kan mijn lol niet op natuurlijk want ik kan er alles doen wat ik wil… Nu ook zit ik heerlijk aan mijn kopje thee te schrijven, op de achtergrond hoor ik zachtjes Marianne Weber met haar liedje Sneeuwwitte Vredesduif… Ik had vandaag weer is zin in nederlands talige muziek, dat heb ik altijd als ik bijna ga carnavallen.

Maar goed die kamer van mij is best wel ruim, ik denk zo’n 5 meter lang en 4 meter breed, je zult wel denken dat is een grote kamer. Ja dat is het zeker alleen zijn al mijn meubels ook erg robuust, een groot bureau, grote kasten, één tweepersoonsbed en een schuin aflopend dak… dus heb ik in mijn bewegingsvrijheid is zo bepekt dat ik al snel helemaal gek word, ik wil eigenlijk mijn kamer pimpen.

Dus dagelijks als ik mijn kamer binnen stap wil ik dingen veranderen, helaas zit ik in mijn examens dus kan ik niet alles drastisch veranderen. Wel zou ik dat graag willen, dat mijn meubels wat kleiner worden, of iets compacter, kan ontwerpen… Helaas heb ik het geld nog niet om die meubels te laten maken, of ze zelf te maken! Ik ben de laatste 3 maanden constant aan het meten en het berekenen, natuurlijk ook het ontwerpen vind kei gaaf. Ze liggen hier met alle maten en dingen kant en klaar, maar helaas heb ik nog geen hout… Ik hoop met de zomervakantie te kunnen beginnen. met het maken van een soort kast! het is even rekenen maar dan krijg je ook wat!

 

Facebook Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.