Dordrecht

Hoe dichter bij Dordt, hoe rotter het word, dat riepen we altijd als we weer naar school moesten. Inmiddels zijn we 4 jaar verder en ga ik met plezier naar Dordrecht, het is er leuk winkelen en heerlijk uitwaaien bij de Biesbosch. Gisteren was het weer zondag, en moesten we naar een verjaardag in Dordrecht… Niet dat ik verjaardagen zo erg vind, alleen vind ik het lastig om mijn aandacht dan bij de gesprekken te houden.

Na dat we weg gingen van de verjaardag zouden we naar onze oude buren gaan die daar op een recreatie park verblijven, erg gezellig daar het is een groot park aan de Merwede… Zoals velen van jullie weten is Dordt een eiland, want de Merwede (rivier) scheid aan allebei de kanten Dordrecht met het vaste land. Dus Overal waar je aan de rand van de stad komt zie je water, echt gaaf! Het recreatie park bevind zich eigenlijk ter hoogte van Moerdijk, dat zal iedereen wel kennen van de brand bij chemiepack, toen we daar eenmaal waren hebben we gekletst over van alles en nog wat! Ik besloot maar foto’s te gaan nemen dus ik met mijn nieuwe schoenen naar buiten over een modderig dijkje, jeetje wat heb ik staan vloeken.

Na wat rond gelopen te hebben en een paar foto’s te hebben gemaakt liep ik naar de moerdijk brug, tot mijn grote vreugde zag ik een hek waar ik door heen kon om onder de brug te komen… Onder de brug waren wat graffiti werken van de jeugd te zien, opzich vind ik dat altijd wel gaaf om te zien… Het is strafbaar maar toch op zulke plekken vind ik het altijd wel grappig, ik heb geen idee wat er stond… Ook toen ik nog eens terug keek op de foto’s die ik had genomen, kon ik het niet zo goed ontdekken wat er nou eigenlijk stond. Ik besloot nog een stukje verder te lopen richting de spoorbrug, het was verschrikkelijk nat daar want het water was buiten zijn oevers gekomen en kon dus eigenlijk niet meer verder. Toch wilde ik er langs dus ben ik net zo lang gaan klauteren tot ik op een droog stuk was en vandaar ben ik gaan kijken hoe ik verder kon! Uiteindelijk was ik droog en wel aan het eind van het pad, wat denk je? ik doen een stap naar achteren en hup in het water. Dat heb ik weer, net nieuwe schoenen en dan stap je in een plas… mijn schoen verdween in tot mijn enkel in het water, daarna wilde ik terug en stap ik in een modder plas. Het geluk is met de domme zeggen ze dan toch? Nou dan ben ik heel slim 😉

Door alle stres ben ik maar op een boomstam gaan zitten en heb ik maar een sigaretje gedaan, wat een avontuur vond ik het! Inmiddels staan de foto’s op Facebook, daar kunnen jullie ze bekijken!

Ik vind het wel weer mooi geweest voor vanavond, ik duik heerlijk mijn bedje in en ga genieten van de rust om me heen want iedereen hier slaapt al!

 

Facebook Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.