De schrijvers tag

Hallo lieve lezers, de titel verklapt het een beetje “De schrijvers tag” ik heb een tag ontwikkeld samen met mijn lieve vriendjes en vriendinnetjes die me helpen met mijn blog… We zijn een goed team… Zoals jullie weten heb ik een tijdje in een gastgezin gewoond, niet meer maar goed dat is een lang en apart verhaal… Omdat ik in dat gezin tijd doorbracht had ik weinig zin in bloggen, en ben ik gaan lezen. Heel veel lezen, en eigenlijk nog meer lezen. Geen boeken van Carry Slee, Paul van Loon of Appie Baantjer… Ik heb veel zelfgeschreven boeken gelezen over gay’s, trans seksuele en lesbiënnes. Met zelfgeschreven bedoel ik niet dat ik het zelf heb geschreven maar dat iemand anders van ongeveer mijn leeftijds categorie.

Deze blog is misschien niet zo populair als een filmpje van een of andere vlogger, maar met deze blog hoop ik jongens in Nederland en België een steun in de rug te geven, te leren omgaan met pesten, problemen die ik als homo ervaar te beschrijven en te reflecteren hoe het anders had gekund, mijn blog is dan niet het grootste op de aarde, en het kost me tijd en geld maar weten jullie lieve lezers… Die ene jongen die door mij uit de kast durft te komen, of tegen zijn pesters te zeggen dat hij er trots op is om homo te zijn, want weetje? Je bent niet anders, maar wel speciaal, want iedereen kan zeggen dat ze homo zijn.

Met deze inleiding wil ik jullie kennis laten maken dat er zulke met een aantal mensen die mijn passie delen, natuurlijk zijn het geen bekende van mij, op één na Paulien, ze is al eens eerder ik mijn blogs voorgekomen de andere schrijvers heb ik leren kennen via Wattpad altijd leuk om via fantasie, waargebeurde en fanfictie nieuwe mensen en nieuwe verhalen te leren kennen…

Maar wat betekent deze tag nou precies in… Dat was de vraag die de 5 mensen die ik heb benaderd zichzelf afvroegen, ja wat houd de schrijvers tag in uuhm aller eerst een beetje bekendheid, dat is het speciale van deze tag omdat ik denk dat ik door de kans van mijn blog moeder Wendy van itswendy.nl ik wil nu andere mensen een beetje mee slepen in de schrijvers tag waarin ik een interview met ze doe, en ze via This Is My Life een blog laten schrijven!

De Tag vind je boven in het menu onder het kopje Dit was het nieuws ik zou zeggen leer mijn 5 mensen waar ik de potentie in zie om hun de kans te geven om een geweldige stukje te schrijven!

Facebook Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.